Studentervogne

Udstyr på vognen

Musik

Vi har på alle vores studentervogne installeret musikanlæg, alle bestående af 2 top højtalere og 1 subwoofer. Alt vores udstyr er det man kalder PA-udstyr, hvilket er udstyr designet til professionelt brug. (Diskoteker, barer, koncerter, bands, osv.) For at gøre det nemt og bekvemmeligt for jer, har vi på alle vores studenterlastbiler monteret en bluetooth enhed. Det vil sige at i via jeres mobil bare kobler op på denne enhed og derefter trådløst styrer musikken hele dagen! Fri for jack-stik og ledninger - fri til at feste og tage billeder!

Lys

Vi arbejder på nuværende tidpunkt og skulle efter planen være klar til sæson 2020 med et nyt lysshow på alle vores biler. Det nye lysshow (for nørder som os selv) er opbygget af 4x High power LED pods og 1x 3m regnbue LED strip.

Bænke

Der er i alle vores studentervogne siddepladser til alle. Dette er et lovmæssigt krav og det skal selvfølgelig opretholdes.

Presenning

På vores studentevogne er der monteret presenning på alle. Hvis I skulle være så uheldige at det på jeres studenterkørsel begynder at regne, så kan i heldigvis feste videre i tørvejr på ladet. Alle vores biler og overdækkede hvilket i 95% af tilfældende er nok til at holde jer tøre.

Skraldespande

Der er monteret skraldespande med poser på vores vogne. De fleste chauffører holder løbende øje med om disse er ved at være fyldte og tømmer dem da og sætter ny poser i. Holder man lastbilen ren over hele dagen, er festen bare lidt federe.

Billeder

Lige et par billeder af studentervognene

Blomsterdekorerede

Studentervognene er festlige i sig selv

Åben i siderne

så Alle kan kigge ud

Plads til alle

på Fastmonterede bænke

Lang række biler

Vi har 70+ studentervogne

Sikkerhed og friske chauffører

Vi går som virksomhed rigtig meget op i sikkerhed og friske chauffører og mener at disse 2 skal nævnes i flæng af hinanden.

Sikkerheden på studenterkørsel er i højsæde hos os, da en glad dag kan blive vendt på hovedet, hvis ikke der er styr på tingene. 

Derfor har ALLE vores studentervogne de påkrævede og lovpligtige tilladelser, samt forsikringer der skal til, for lovligt at køre studenterkørsel i Danmark.

ALLE vores chaufførere er veludhvilede og friske når de møder jer om morgenen og vores vogne er ligeledes alle monterede med køre- hviletids apparater.

Kontakt

Spørgsmål eller tilbud?