Studenterkørsel og Corona (Covid-19)

Studenterkørsel og Corona er på mange kommende studenters læber for tiden. Vi følger nøje med i udviklingen af Corona og følger regeringens anvisninger og retningsinjer. Vi er også indstillet på at gennemføre årets studenterkørsler med eventuelle ændringer eller restriktioner. Vi gør alle vores biler grundigt rene hver aften efter dagens kørsel så de er forsvarlige til efterfølgende tur. Det er vigtigt for os at turene bliver gennemført forsvarligt og med alle godkendelser i orden. Derfor har vi også udvidet forsikring som dækker alle studenterne, det har vi altid.

Lige nu er der stor fokus på hvorvidt Corona vil have indvirkning på skoleafslutninger, hue-begivenheder, translokationer og ikke mindst studenterkørsel.

Vi tror og håber på at kunne gennemføre kørslerne som planlagt og er derfor også for længst gået igang med at klargøre og syne bilerne så de står knivskarpt. Skulle regeringen dog finde på at udskyde muligheden for studenterkørsel er vi også fuldt ud indstillet på at arrangere turen på en senere dato.

Vi opfordre alle elever til at bruge håndsprit og selvom humøret kan blive højere jo længere hen på dagen man kommer, vil vi gerne opfordre til god hygiejne og hyppig håndvask.

Vi glæder os ligeså meget som studenterne til årets kørsler og bruger meget tid og energi på at forberede os.

Pas på jer selv og hinanden.

Venlig hilsen

studenterkørselsteamet

Kontakt

Spørgsmål eller tilbud?