Studenterkørsel 2020

Vejrudsigten siger solskin med stor sandsynlighed for kolde øl!

Vores chauffører tripper for at komme ud på vejene, til et brag af en fest med dette års studenter. Vi har bedt til vejrguderne, og de har hørt vores bønner!

Vi ved at mange elever har gået og frygtet om dette års kørsler skulle blive aflyst, så vi er mindst ligeså begejstrede for at få lov til at fejre denne tid med jer. Stort tillykke med huen!

Vi har glædet os og forberedt os i et helt år siden sidste år, og nu er studenterugen endelig kommet! Hele året går vi og skruer på vores biler så de er klar og parat til kørslerne vi koordinerer ruteplaner med studenterne, søger tilladelser og arrangere med chauffører hvem der skal køre hvornår og hvor i landet. Vi dækker hele landet, så det kræver lidt planlægning så alt går gnidningsfrit.

Vi har pudset og skruet, skiftet nødvendige dele, lavet serviceeftersyn og tjekket oliepinden mere end én gang for at være HELT sikre på at alt bare spiller!

For at dagene forløber problemfrit bruger vi en masse tid på at planlægge ruterne og fordele bilerne så køre hviletid bliver overholdt. Der bruges også en masse tid på at udforme vejledninger og informationer til chaufførerne ikke er i tvivl om noget i tilfælde. Selvom vi gør os umage er der altid et spørgsmål eller to der dukker op, så vi sidder på forskellige lokationer rundt om i landet og supporterer vores mænd på landevejen og skulle der opstå tekniske problemer er vi også fordelt så vi nemt kan rykke ud og hjælpe og i værste tilfælde udskifte bilen så vi kan køre videre helt efter planen.

Studenterugen er altid en rigtig travl uge, vi har mange biler ude og køre, men det er også en festlig og sjov uge, både for studenterne men også for os! Langt de fleste af de chauffører vi bruger, er afsted år efter år fordi de syntes det er sjovt. Det er også et afbræk i hverdagen, og man kan kun blive i godt humør af at være med på sidelinjen til en fest der markere 2-3 års hårdt arbejde.

Vi er allerede for længst i gang med at planlægge studenterkørsler for studenterugen 2021. Og er allerede ved at være udsolgt. Vi modtager også allerede mange bookinger for 2022 så i denne branche er vi et par år foran. Det betyder heldigvis også vi har god tid til at planlægge og arrangere en fantastisk fest for en masse unge mennesker.

Kontakt

Spørgsmål eller tilbud?