Billig studenterkørsel

Hvor meget koster en studenterkørsel?
Priser på studenterkørsel varierer rigtig meget og der er flere ting man skal overveje, når man skal finde en studentervogn.

At finde ud af om ens studenterkørsel er en billig studenterkørsel, kan være en svær opgave.
Der er mange parametre der spiller ind i prisen, når man leder efter sin studenterkørsel. De primære parametre er dog; vognens stand, udstyret (musik, lys, bænke, osv), tilladelser og datoen.
Man kan uden tvivl finde en meget billig studenterkørsel, men med denne løber man en risiko. Har vognen de nødvendige tilladelser? Er der musik på ladet eller skal man selv sørge for det? Er det reelt en rusten gammel lastbil man bliver kørt rundt i uden sikkerhed?
Erfaring viser dog at den aller største parameter for prisen på en studenterkørsel er datoen. Når vi nævner datoen, er det ene og alene på baggrund af udbud og efterspørgsel vi prissætter vores studentervogne. I visse regioner af Danmark kører man studenterkørsel på en specifik dato, da denne dato er den dag man dimiterer fra gymnasiet. Hvis en helt region, fx. hovedstadsområdet, alle prøver at booke en studenterkørsel på samme dato, vil vognene hurtigt blive udsolgt.

De primære spørgsmål i skal stille jer selv hvis i vil spare penge på jeres studenterkørsel ville da være;
Er vi sikre på vi vil køre præcis denne dato eller er vi fleksible?
Vil vi løbe en chance med vores sikkerhed?
Har virksomheden de nødvendige tilladelser? Hvis ikke det er tilfældet, kan politiet stoppe jeres kørsel øjeblikkeligt.

Det bedste råd vi kan give jer er at undersøge markedet, men pas på med at vælge det billigste, da der ikke altid er styr på det hele.

 

Under denne artikel har i mulighed for at kontakte os med diverse spørgsmål til booking af jeres studenterkørsel, samt få et uforpligtende tilbud sendt. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og sikrer jer en uforglemmelig dag!

Kontakt

Spørgsmål eller tilbud?